10+ Beste Keukens - Alle Top Keukenzaken Reviews

Gepubliceerd okt. 19, 21
6 min read

Hoe Vind Je De Beste Keukenbedrijven? - Keuken Ervaringen

Mede dankzij het vriendelijke en vooral professionele team, voor ons met name Menno en Jaap, hadden wij vrij snel een keuken naar onze wens en budget gevonden. Er werd vlot en duidelijk gecommuniceerd bij eventuele vragen of aanpassingen en dat allemaal in full coronatijd, petje af voor het hele team! Blijf vooral zo doorgaan, bedankt voor alles en sorry voor de late reactie:-) “Al onze verwachtingen overtroffen” Wij zijn super tevreden met Smart, Design en zeker de heer van Gilst met het ontwerp van onze keuken.

Keukenzaak Capelle Aan Den IjsselBetaalbare Topkwaliteit Keukens

Iedereen bij Smart, Design van de verkoop, planning tot aan de montage heeft ontzettend hun best gedaan om onze droomkeuken te verwezenlijken. Ze hebben al onze verwachtingen overtroffen. “Uitermate tevreden” Betreft Satink Keukens Door Challako van Gerrevink op dinsdag 12 okt 2021 21 Na een adviesgesprek waren we er snel uit.

De Inmeting en montage verliep volgens afspraak en wij zijn dan ook uitermate tevreden. Ik zou iedereen aanraden om voor een keuken naar Satink te gaan! Dit was door de loop der jaren de 6e keuken, maar ook nu weer super, alles in 1 keer goed. Echt een Top bedrijf. zampieri keuken.

Keuken Specialist Capelle

Duidelijke instructies erbij. Alles onbeschadigd ook nog, top dus! We hebben alleen de keuken en de kraan (Quooker) hier gekocht, de apparatuur zelf online bij diverse leveranciers. Om voor het predikaat 'super' in aanmerking te komen is excellente dienstverlening nodig. Omdat ik zelf heb geplaatst is dit predikaat lastig te krijgen.

In ieder geval was ik wel aangenaam verrast dat Awinash ruim na de levering contact opnam om te vragen of alles was gelukt ,et het plaatsen en naar wens is (kookeiland). Dus de after-sales is in ieder geval een aandachtspunt bij I-kook, daar doet men iets mee. Ik zou hier mijn vrienden wel heen durven verwijzen als ze in de markt zijn voor een keuken.

Bij de bora kookplaat waren niet de juiste onderdelen geleverd om het afvoer kanaal aan te sluiten. Met een telefoontje is dit binnen een dag als nog geregeld zodat de keuken op tijd klaar was. “Keuken Kopen 12 Tips” Betreft Ardi Keukens Door Tim van den Hooven op maandag 11 okt 2021 21 De keuken is netjes op tijd geleverd.

Keuken Of Badkamer Kopen: Tips

Ook bij de levering was een kast niet goed, maar die is binnen 3 dagen aangepast en dat is de juiste service. Zo kan het dus wel. Wij hebben een hoek opstelling met een eiland. We zijn heel tevreden met de nieuwe keuken. Je geeft van te voren aan wat je budget is, en dan gaat de medewerkster met je bekijken wat mogelijk is voor die prijs.

Alles is nog te wijzigen tot de handtekening is gezet. Wel jammer dat er geen prijzen per onderdeel op de offerte staan. Verder dik tevreden, misschien ergens anders goedkoper maar dit voelde goed. Ik heb 16 jaar geleden mijn keuken aangeschaft bij Grando Zaandam. Afgelopen jaar heb ik schade opgelopen door water.

Uw KeukenspecialistOntdek Jouw Keukenstijl


Dit heb ik wederom door Grando laten doen, dit keer in een andere kleur. Ik heb nu een prachtige "nieuwe" keuken. De communicatie verliep prettig. De afwerking is perfect. Ik ben blij! “Helemaal super” Betreft Anovi Keukens Door Wim en Ada van den Bogerd op vrijdag 8 okt 2021 21 Wij hebben onze keuken bij Anovi gekocht, en zijn daar heel goed geïnformeerd over wat er allemaal mogelijk was. nieuwe keuken capelle aan den ijssel.

Keukenstudio - Voor De Keuken Om Je Leven

Alles verliep volgens afspraak helemaal super!!! “Enorm tevreden” Betreft I-Kook Door Martin Bennink op vrijdag 8 okt 2021 21 Wij zijn enorm tevreden over onze aankoop bij I-KOOK keukens in Hengelo. Naast de persoonlijke aandacht en deskundigheid, werd ruimschoots de tijden aandacht genomen voor onze wensen. Ook de montage van de keuken is goed verlopen.

moesten onderdelen her besteld worden en bijv opstaande randen op het keukenblad nog juist ingemeten en op maat gemaakt worden. Afgelopen 4 okt is onze keuken in z'n geheel afgemaakt naar grote tevredenheid! Zijn er superblij mee! “Zeer bewerkelijk aanrechtblad” Zeer tevreden waren we met de aankoop van onze keuken.

Wat ons echter verbaast, is dat bij de keus van het werkblad ons niet duidelijk is verteld dat n composiet Evora quarts werkblad, zeer bewerkelijk is in gebruik, al maak je maar iets klaar van eten dan zitten er al vlekken op het blad en die krijg je er met n sopdoekje niet af (keukenzaak capelle aan den ijssel).

Keukenspecialist

KeukenexpertGoedkope Keukens In Nl Van Topkwaliteit

Als we dit van tevoren hadden geweten, hadden we zeker naar n ander blad gekeken. Dit hebben we zowel in de winkel als later bij de klanten service doorgegeven met het enige advies dat we kregen was hoe we het werkblad moeten schoonmaken - keuken. Dat weten we na 4 maal verschild advies wel, maar geen advies hoe je het werkblad schoon houd of wat er aan gedaan kan worden eventueel om te voorkomen dat er niet elke dag weer n hele poets beurt te doen staat na het eten koken.

“Fantastisch eindresultaat” Nieuwe keuken via Grando gekocht. Wij zijn op een fijne manier geholpen bij het samenstellen van de keuken. Er wordt aan alles gedacht en het eindresultaat is fantastisch! Volledige keuken incl apparatuur en montage gekocht bij Eigenhuis. Supergoed geholpen door Jeffrey en de monteurs waren top. We zijn nog elke dag blij met het resultaat! Precies zoals we hadden gehoopt.

Toen we binnen stapten bij Adee hadden we het idee heel snel weer buiten te staan. Maar dat veranderde heel snel toen bleek dat er al erg gedetailleerd voorwerk gedaan was (nieuwe keuken capelle aan den ijssel). Heldere uitleg, veel voorbeelden in de zaak aanwezig, vriendelijk personeel en vooral erg helder in de prijs! Adee denkt mee, zelfs als de medewerker met een blindedarmontsteking thuis zit! Na akkoord word je keurig per mail van alles op de hoogte gehouden, heb je onverhoopt nog een vraag, dan heb je heel snel een reactie terug.

Keukens - Goedkoop

Dat zegt helaas elke keukenzaak, maar na het plaatsen van de keuken moet ik met plezier toegeven dat Adee inderdaad een stuk verder gaat met service dan andere zaken. Keurig nette installatie, vakkundige monteurs, vriendelijke mensen en gewoon vakwerk afgeleverd. Adee en met name Jenneke, super bedankt voor de prachtige keuken! Onze keuken enige tijd geleden gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff.

Wij zijn uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen door Henning Reineke, hij luisterde goed, was geduldig en stelde na een uurtje voor om even een rondje te lopen zodat hij een ontwerp kon maken - koken. Dit ontwerp was een schot in de roos. Na enig tijd nog een keer terug geweest om de definitieve kleuren vast te stellen, waarbij wij virtueel door onze nieuwe keuken zijn gelopen met een VR-bril.

Meer van Shoppen

Navigation

Home

Latest Posts

De Beste Broodbakmachine Vind Je Hier!

Published May 17, 22
8 min read

Broodbakmachine Kopen Tips 2022

Published Apr 10, 22
8 min read